Cégünkről

Terra Penta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Terra Penta Kft. 2003-ban alakult gazdasági társaság. Azzal a szándékkal hoztuk létre cégünket, hogy tevékenységeinkkel Magyarországon, meghatározó piaci szerephez jutva, minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Fő tevékenységünk az ingatlanügynöki tevékenység, mely keretében ingatlanok értékbecslését végezzük bankoknak, pénz- és hitelintézeteknek, vállalatoknak és magánszemélyeknek. Kiemelkedőnek számítunk abban a tekintetben, hogy valamennyi tulajdonos - akik dolgoznak is a vállalkozásban - fiatal, ambiciózus személy, felsőszintű "ingatlanvagyon- értékelő és közvetítő" oklevéllel, és "EUFIM minősítéssel" rendelkezik, valamint több európai nyelven beszél tárgyalási szinten.

Célunk az, hogy professzionális munkánkkal, az ingatlanszakma hírnevét visszaszerezve, bizalmat keltsünk valamennyi ügyfelünkben és tájékoztassuk mindazon lehetőségről, amely megelégedésüket szolgálja.

Megbízóink közé tartozik többek között az Erste Bank Hungary Nyrt., a Raiffeisen Bank Zrt., a Polgári Takarék, a KPMG Tanácsadó Kft., az FHB Ingatlan Zrt., az AEGON Hitel Zrt. és a Lombard Lízing Zrt.

Megrendelőink kéréseire egyedi értékbecsléseket is vállalunk, beleértve mind lakóingatlanok, mind ipari- és kereskedelmi ingatlanok, továbbá termőföldek értékelését is.

Cégünk a Magyar Ingatlanszövetség tagja.

Készek vagyunk ügyfeleink megelégedését szolgálni, és képesek vagyunk arra, hogy ennek eleget tegyünk.

Terra Penta Kft.

Értékbecslés

Az ingatlan értékbecslés szolgáltatásunk keretében bármilyen ingatlant szakszerű értékbecslését rövid határidővel elkészítjük Önnek.

Tanácsadás

Elsősorban az ingatlan megvétele előtt szeretnénk Önnek segítséget nyújtani.

Jogi ügyintézés

Az egyedi ügyekhez megfelelő szakmai tapasztalattal ügyvédet biztosítunk ügyfeleink rendelkezésére.